Horloges

Drie populaire horlogemerken

Haast iedereen draagt wel een horloge. Man, vrouw, kind het maakt niet uit. Waar de één zweert bij een sporthorloge om zo de activiteiten bij te kunnen houden, draagt een ander een horloge juist als fashionitem en verlengstuk van de outfit. Bij kinderen heb je zelfs horloges met een GPS-functie erin zodat je ten alle tijden kunt zien waar zij zich bevinden. Ben jij opzoek naar een nieuw horloge en weet je niet welke horlogemerken populair zijn? Lees dan snel verder! 

Seiko 

Seiko is een Japans horlogemerk en is wereldwijd één van de bekendste horlogemerken. Seiko bestaat al ruim 130 jaar en heeft een echte naam opgebouwd. De horloges van Seiko zijn van hoogwaardige vakmanschap en betrouwbare kwaliteit. Seiko heeft een ruime collectie van stijlvolle horloges. Je hebt stijlvolle Seiko horloges voor heren en dames. De horloges van Seiko zijn verkrijgbaar in iedere vorm en voor iedere smaak, zo heb je ronde en vierkante horloges en horloges met een zilverstalen horlogeband en horloges met een leren band. 

Citizen 

Net als Seiko is Citizen een Japans horlogemerk met al meer dan 100 jaar ervaring. De horloges van Citizen onderscheiden zich door de vooruitstrevende technologie. Zo heeft Citizen met een Eco-Drive horloge iets unieks. De Eco-Drive horloge is de dunste lichtgevoede horloge ter wereld. Dat wil zeggen dat hij zichzelf oplaadt met behulp van de zon. Een batterij vervangen is hiervoor dus niet meer nodig. Naast de Eco-drive collectie heeft Citizen nog tal van andere stijlvolle en innovatieve horloges op de markt gebracht. Wil je indruk maken op je omgeving? Met een Citizen horloge lukt dat zeker! 

Rolex 

Heb je iets meer te besteden en wil je iets unieks om je arm? Dan is een horloge van het merk Rolex echt een aanrader. Rolex heeft in principe geen introductie meer nodig, maar toch vertellen we er graag meer over. Rolex is opgericht in Engeland en is wereldwijd een zeer gewild horlogemerk. De horloges van Rolex zijn exclusief, kwalitatief en tijdloos. Hiervoor betaal je ook flink. Zo betaal je duizenden euro’s voor een horloge van het merk Rolex. Er zijn zelfs Rolex horloges waarvoor je meer dan een miljoen dient neer te leggen. Kortom, een Rolex is niet voor iedereen weggelegd, maar mocht je er één kunnen betalen, weet je zeker dat je er flink indruk mee zult maken.