Accessoires

Nog een tas nodig?

Als je het de meeste mannen vraagt, zuchten ze al bij het idee dat hun vriendin of vrouw alweer een nieuwe tas heeft gekocht. Maar niks is leuker dan een toffe tas met misschien wel een bijpassende portemonnee. In deze blog vertellen we je meer over een Italiaans bedrijf Mywalit die kleurrijke accessoires maakt. 

Wat zijn de Mywalit-producten? 

Een opvallende factor van Mywalit-producten zijn de vele kleuren in de producten die zij hebben ontworpen. De producten zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleurencombinaties wat het super vrolijk maakt! Hierdoor geef je net een wat persoonlijkere touche eraan. De felle kleuren die uniek zijn ontworpen zorgt ervoor dat ze eruit springen. De kleurrijke accessoires vind je terug in portemonnees, tassen, sleutelhangers en meer. Voor elk item vind je wel een moment om het te dragen. 

Mywalit tassen voor een betaalbare prijs 

Ben je opzoek naar een goede kwaliteit leren producten, zodat je er lang van kan genieten? Dan is Mywalit wat voor jou. Mywalit tassen zijn betaalbaar, waardoor je snel een item aanschaft die binnen jouw budget past.  

Duurzame tassen 
Duurzaamheid staat tegenwoordig hoog bij ieder van ons. Iedereen wilt het en we kopen het liefst producten die duurzaam zijn. Het duurzame in het product komt doordat Mywalit geen pvc-stoffen erin heeft toegevoegd en de verpakkingen die zij hebben worden gemaakt van duurzaam gerecycled papier. Mywalit is een bedrijf dat afkomstig is uit Italië. De producten worden in Italië geproduceerd, wat betekent dat er geen langeafstandstransport voor nodig is om naar de verkopende landen te verzenden. Dit zal de hoeveelheid co2 uitstoot aanzienlijk verminderen. 

Mywalit vind je bij Talens Groningen  

Het toffe is dat Mywalit tassen te vinden is in hartje Groningen bij Talens. Dus ben jij op zoek naar een nieuwe tas, sleutelhanger of portemonnee? Dan zit je bij Talens op de goede plek! Talens is dé tassenspecialist van Groningen en heeft een groot assortiment. Ze hebben tassen, rugzakken, maar ook koffers. Hierdoor is ervoor iedereen wat. Ben je toch benieuwd naar de andere merken die zij verkopen? Kijk dan eens online of in de winkel. De winkel is van dinsdag tot zaterdag geopend, dus kom zeker langs!